House remodel and two & single storey rear extension - TWICKENHAM

 

The Avenue  

 

With organic extensions to the original house over the years , this house had a very fragmented layout, and we were employed to rationalise this, to create a flow to the rooms, with more generous spaces where required.   

Existing front elevation

Proposed front elevation

Our clients didn't want an obvious extension that showed at the front of this listed property; the front needed to stay relatively untouched with the large extension and internal alterations being hidden behind the existing front facade. 

rear elevation

glazed section

rear side single elevation

cross section internal courtyard

rear section

Sketch of proposed scheme 

Proposed Rear Elevation 

WELCOME   >   PROJECTS   >   House remodel two & single storey rear extension - TWICKENHAM

Posted on October 21, 2013 .